L’empresa Madrazo Assessors, ubicada a Barcelona, està formada per un equip de professionals dels diferents àmbits de l’assessorament empresarial, en constant actualització, el que ens permet oferir tot tipus de serveis, enfocats a atendre les seves obligacions comptables, fiscals i financeres.

La nostra filosofia es basa en qualitat, la experiència, el compromís i la confiança dels nostres clients, per garantir l’èxit d’un treball en equip.

La assessoria es sustenta en una dilatada experiència de més de 15 anys d’exercici professional, que és el que ens permet oferir la màxima qualitat en el nostre treball.

Com a assessors d’empreses, el nostre objectiu principal es aconseguir que els nostres clients es puguin dedicar exclusivament a la seva activitat, delegant a la nostra empresa, totes les àrees i funcions relacionades amb l’organització empresarial, les finances, la comptabilitat i el compliment de totes les obligacions amb les Administracions publiques, derivades de la seva activitat.